Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu

Brainstormsessie

Kom los van de dagelijkse sleur en laat het team met een frisse blik sparren over ideeŽn. Wij organiseren brainstormsessies op maat. Wij houden hierbij rekening met uw de deelnemers, uw ambities, product, doelgroep en omgevingsfactoren. Onze brainstorm facilitators kunnen zich prima verplaatsen in uw situatie en razendsnel schakelen.

Onze brainstormsessie staat garant voor ideeŽn, brainwaves en eye openers. U kunt uitgaan van onze vertrouwelijkheid. De brainstormsessies dienen als fundament om na te denken over strategie, innovatie, procesverbetering en het oplossen van problemen. Wij houden brainstormsessie o.a. over de volgende onderwerpen:

Brainstormsessie over uw strategie / business plan
U wilt samen met management team brainstormen over uw ondernemingsstrategie. Het wemelt van de ideeŽn. U wilt deze kennis bundelen, bespreken en verder uitwerken in een brainstormsessie op de hei. Of het ontbreekt juist aan goede ideeŽn en u zoekt een facilitator om het team los te maken en te stimuleren om na te denken over het business model van morgen. Prijs vanaf Ä 1.599,-.
Lees meer
Brainstormsessie over uw digitale strategie
Hoe speelt u met uw organisatie in op digitalisering? E-commerce, digitale informatie, digitale services, social media, cybersecurity. Steeds meer informatie, klantcontact en transacties vindt plaats in een online omgeving. Market Mind organiseeert brainstormsessies waarmee we belangrijke aspecten van digitalisering bespreken. En stapsgewijs uw digitale strategie vormgeven.
Prijs vanaf Ä 1.599,-.
Lees meer
Brainstormsessie over CO2 reductie & duurzaamheid
De CO2 heffing wordt geÔntroduceerd. Vervuilers betalen extra. Welke invloed heeft de invoering van de CO2 taks voor uw onderneming? U maakt beslissingen voor de lange termijn omtrent de keuze voor machines, mensen, productielocaties, wagenpark en bedrijfsprocessen. Tijdens de brainstormsessie gaat u met uw team doelgericht werken aan uw CO2 Footprint en oplossingen t.b.v. CO2 reductie & duurzaamheid.
Lees meer
Brainstormsessie over "Innovatie in de Zorg"
De vergrijzing neemt toe. Zorgkosten groeien bij gelimiteerde budgetten. Steeds meer zorgtaken worden uitgevoerd buiten het ziekenhuis. De zorgsector innoveert met digitale zorg, beeldzorg, zelfdiagnose apparatuur, EPD en Agile zelfsturende teams. Hoe kunt u uw zorginstelling klaarstomen voor de toekomst?
Lees meer
Brainstormsessie over international business
U wilt omzetgroei realiseren in het buitenland. Er zijn meerdere wegen naar Rome om international business te ontwikkelen. E-commerce, een dealerkanaal, productaanpassingen, pricing, logistiek, services, we bespreken strategische opties om voet aan de grond te krijgen in het buitenland. Daarbij nemen wij veel ervaring met ons mee wat betreft zakendoen in Europa en AziŽ.
Prijs vanaf Ä 1.599,-
Lees meer
Brainstormsessie over een productidee / innovatie
De kunst bij brainstormsessies over een productidee is om vanuit meerdere invalshoeken te sparren over productkenmerken. De technische, functionele en marktgerichte ideeŽn worden gecombineerd. Daarbij is het cruciaal dat er niet direct negatieve feedback plaatsvindt maar een enthousiaste kruisbestuiving. We weten als geen ander de deelnemers creatief aan het werk te zetten.
Prijs vanaf Ä 1.599,-.
Lees meer
Teamsessies
Wij zijn expert in het losmaken en motiveren van teams. Verbeter de teamsamenwerking. Werk aan de interne communicatie. Luisteren naar de gedachten van elkaar. Wij verhogen de teamspirit en tegelijkertijd gaan we inhoudelijk aan de slag met problemen en kansen op de werkvloer. Bij sommige sessies maken we gebruik van Agile methodieken zoals Scrum en Lean.
Prijs vanaf Ä 1.599,-.
Lees meer
Brainstormsessie over een complex project / complex vraagstuk
Met een ervaren brainstorm facilitator kunnen wij uw project in een stroomversnelling brengen. Wij stimuleren het creatieve denken, het omdenken. Dit leidt tot oplossingen, verdieping en SMART plannen om een project of probleem aan te pakken. De mindmap loopt als een rode draad door de brainstormsessie, om het overzicht te behouden. En natuurlijk zal het niet ontbreken aan een goede sfeer.
Prijs vanaf Ä 1.599,-.
Lees meer
Brainstormsessie over een marketingconcept
Een sterk marketingconcept speelt een belangrijke rol in het realiseren van succes. U wilt optimaal inspelen op kansen in de markt. Maar er is sprake van hevige concurrentie. En factoren als pricing, service, design, branding, communicatie en kwaliteit spelen mee. Plan eens een brainstormsessie in met een marketeer pur sang.
Prijs vanaf Ä 1.599,-.
Lees meer